Overslaan en naar inhoud gaan

Actueel

Premie blijft gelijk, opbouw gaat omlaag


De pensioenpremie blijft in 2022 gelijk, namelijk 14% van de totale loonsom. Daarnaast gaat het opbouwpercentage verder omlaag: van 1,35% naar 1,30%.

Lees meer

Pensioenen gaan niet omhoog in 2022


Onze financiële situatie is in oktober opnieuw verbeterd. Maar dat is niet genoeg om de pensioenen vanaf 1 januari 2022 te verhogen. Wel staan we er een stuk beter voor dan vorig jaar. De kans dat we de pensioenen in 2022 moeten verlagen, is daarom heel klein geworden.

Lees meer

Pensioen3daagse: hebben uw werknemers later goed geregeld?


Op 2, 3 en 4 november vindt de landelijke Pensioen3daagse plaats. De Pensioen3daagse is een jaarlijks evenement om pensioen meer op de kaart te zetten. Ook het Bakkers Pensioenfonds doet mee.

Lees meer

Bakkers en Zoetwaren samen als 1 pensioenfonds


Wij willen samen met Pensioenfonds Zoetwaren 1 pensioenfonds gaan vormen. Dit samengaan is een logische en verstandige volgende stap. Als gezamenlijk fonds kunnen we namelijk efficiënter werken, kosten besparen en risico’s beter beperken.

Lees meer

Nieuwe regels voor pensioenen uitgesteld


Het nieuwe pensioenakkoord: de pensioenwereld staat voor een enorme verandering. De bedoeling was dat pensioenfondsen voor 1 januari 2026 zouden overstappen op het nieuwe pensioenstelsel. Dit schuift op, met een jaar.

Lees meer

Ons jaarverslag 2020 is beschikbaar


Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen bij het Bakkers Pensioenfonds in 2020? Lees dan ons jaarverslag. U ziet de belangrijkste cijfers, feiten en gebeurtenissen.

Lees meer