Overslaan en naar inhoud gaan

Pensioen3daagse: hebben uw werknemers later goed geregeld?


Op 2, 3 en 4 november vindt de landelijke Pensioen3daagse plaats. De Pensioen3daagse is een jaarlijks evenement om pensioen meer op de kaart te zetten. Ook het Bakkers Pensioenfonds doet mee. We laten uw werknemers zien dat gebeurtenissen van nu invloed hebben op hun pensioen later. Onze oproep is: ‘Later goed geregeld? Check het nu op Mijnpensioenoverzicht.nl’.

Gebeurtenissen van nu hebben invloed op later

Gebeurtenissen in het leven van uw werknemers hebben invloed op hun pensioen later. Zoals trouwen of samenwonen. Een kind krijgen. Uit elkaar gaan. Of van baan veranderen. Pensioen is daarom hun hele leven actueel.

Wijs uw werknemers op Mijnpensioenoverzicht.nl

Op Mijnpensioenoverzicht.nl zien uw werknemers binnen een paar minuten hoeveel pensioen zij nu al hebben opgebouwd. Bij het Bakkers Pensioenfonds, maar ook bij eventuele andere pensioenfondsen. Ook zien ze wat ze later kunnen verwachten aan pensioen en AOW. En dat helpt ze om nu al de juiste keuzes te maken. Inloggen kan eenvoudig met DigiD.

Hebben uw werknemers vragen?

Heeft uw werknemer vragen over zijn of haar pensioen? Onze pensioendeskundigen staan klaar om uw werknemers te adviseren. Heeft u zelf vragen? Ook dan kunt u contact opnemen.