Overslaan en naar inhoud gaan

Gratis informatiebijeenkomsten over pensioen

Pensioen is voor veel werknemers een ingewikkeld onderwerp. En misschien ook voor u als werkgever. Onze pensioenconsulent Ellen Engberts geeft daarom graag uitleg over pensioen. Een bijeenkomst met Ellen is gratis en kan bij u op locatie plaatsvinden. 

Informatiebijeenkomst voor uw werknemers

In een gratis informatiebijeenkomst vertelt Ellen alles wat uw medewerkers moeten weten over pensioen. Of ze nu bijna met pensioen gaan of als dat nog wel even duurt. Ze krijgen antwoord op vragen als:

  • Hoeveel pensioen krijg ik straks?
  • Als ik eerder wil stoppen met werken of juist langer wil doorgaan, wat betekent dat voor mijn pensioen?
  • Waar kan ik informatie over mijn pensioen vinden?
  • Heb ik het goed geregeld voor mijn partner en kinderen als ik overlijd?
  • Wat gebeurt er met mijn pensioen als ik ga scheiden?
  • Wanneer gaat de nieuwe pensioenwet in en wat betekent dit?

Een presentatie over de pensioenregeling duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens en na de presentatie is er voldoende tijd om (persoonlijke) vragen te stellen. Als medewerkers langer in gesprek willen met Ellen, dan kan het handiger zijn om persoonlijke gesprekken te plannen. 

Zijn er bij uw bedrijf één of enkele medewerkers die meer willen weten over uw pensioen? Dan is het niet altijd mogelijk om de informatiebijeenkomst op locatie te laten plaatsvinden. Wij kijken dan graag samen met u naar de mogelijkheden online.

Persoonlijke gesprekken

Een persoonlijk gesprek met Ellen kan handig zijn. Bijvoorbeeld als een werknemer wil laten berekenen hoe hoog zijn pensioen wordt, als hij eerder stopt met werken. We bieden naast de informatiebijeenkomsten daarom persoonlijke gesprekken voor uw medewerkers aan. Voor de gesprekken plannen wij 45 tot 60 minuten.

Informatiebijeenkomst voor HR-medewerkers

U kunt onze pensioenconsulent ook inschakelen voor een informatiebijeenkomst bij u op locatie speciaal voor uw HR-medewerkers. Zodat zij uw werknemers verder kunnen helpen met hun pensioen.

Wilt u meer weten of een afspraak plannen?

Neem contact op via 06 510 82 154 of stuur een e-mail naar consulent@bakkerspensioen.nl. Ellen kijkt graag samen met u hoe wij de informatiebijeenkomst bij uw bedrijf het beste kunnen invullen. De bijeenkomst is in het Nederlands.

Ervaringen

“Het viel mij op dat veel medewerkers de keuzemogelijkheden voor hun pensioen niet kennen. Zo’n bijeenkomst is echt van toegevoegde waarde.”

“Het was goed om te zien dat veel collega’s nog lang niet met pensioen gaan en toch bij de bijeenkomst waren. Slim, want als je vroeg genoeg begint, is er veel mogelijk voor je pensioen.”

“Ik vond het nuttig dat alle mogelijkheden aan de orde kwamen. En ook hoe je op de website van het pensioenfonds je persoonlijke situatie kan inzien.”